Planned Parenthood-företrädare medger att foster som överlever abort lämnas att dö

10 april 2017
En ny film från pro-lifeorganisationen Center for Medical Progress visar en medicinsk chef vid en Planned Parenthoodklinik i Arizona, som berättar att foster som överlevt en abort ibland lämnas att dö ”beroende på vem som är i rummet”.

Filmen visar DeShawn Taylor, tidigare medicinsk chef för Planned Parenthood i Arizona, som har utfört aborter under flera år. Företrädare från Center for Medical Progress låtsas under ett samtal vilja köpa fosterdelar åt ett bioteknikföretag. Gynekologen beskriver hur hon kan leverera intakta foster från sena aborter och högkvalitativa kroppsdelar.
– I Arizona gäller att om fostret kommer ut och visar livstecken, skall vi transportera det till sjukhus, förklarar DeShawn Taylor.

På frågan om det finns något standardförfarande för att verifiera livstecken svarar hon:
– Alltså, grejen är, jag menar det viktigaste är, man måste vara uppmärksam på vem som är i rummet, eller hur?

Läkaren förklarar vidare att Planned Parenthood gör sitt bästa för att få fram intakta fosterorgan till försäljning. Hon aborterar friska barn upp till graviditetsvecka 24. På frågan om intakta organ svarar hon:
– Det är inte en fråga om hur jag känner för det som kommer ut, men jag måste ta hänsyn till min personal och deras känslor när det kommer ut och det ser ut som en bebis, säger DeShawn Taylor.

Hon gillar inte när fostren kallas för bebis, det anser hon vara ”obehagligt”.
– Vi har folk som gör pappersarbetet åt oss för att utställa intyg vid fosterdöd. I mailen skriver de ’bebis’. Bebis hit och bebis dit, det tycker jag är obehagligt, säger DeShawn Taylor i filmen.

Källa: LifeNews (www.lifenews.com)